ENDURO INOX, principal domeniu de activitate al ENDURO ENGINEERING, a debutat in piata industriei de profil in anul 2005, prin confectionarea de structuri metalice din inox, otel, fier forjat.
Investitiile efectuate in noi tehnologii de prelucrare a metalelor, in specializarea resurselor umane au facut ca in numai doi ani de la infiintare sa ne dezvoltam activitatea pe mai multe laturi.
 
La momentul actual, ENDURO INOX, executa o gama variata de confectii metalice, incepand cu balustrade de exterior si interior din inox sau otel, porti metalice, garduri, grilaje din inox, fier forjat sau otel, scari pentru piscine, copertine, mobilier din inox pentru magazine si diferite spatii comerciale si orice alte accesorii din inox. Pentru a vizualiza oferta completa, va invitam sa accesati pagina “Portofoliu de servicii”.
De asemenea, ENDURO INOX, prin intermediul inginerilor nostri, ofera consultanta si proiectare a diferitelor confectii metalice, conform specificatiilor solicitate de Dvs., sau a celor cuprinse in caietul de sarcini.
Experienta, profesionalismul,originalitatea, calitatea si durabilitatea lucrarilor executate sunt atributele ce caracterizeaza ENDURO INOX si tot acestea sunt si motivele care stau la baza alegerii companiei noastre de catre clienti.